Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.06 secunde)
In opinia demisionarului, in PDL nu este dorita o schimbare radicala, in care democratia si vointa membrilor sa fie respectate.
Nesocoteste vointa electoratului si incurajeaza coruptia politica, ajutand la crearea de partide politice in Parlament desi nu au participat la alegeri.
Un regim antidemocratic si impotriva statului de drept nu poate fi dat jos cu mijloacele statului de drept, decat prin vointa tenace si inteligenta activa.
Important e ca la sefia Senatului sa se afle, la momentul oportun, un om care sa ii respecte vointa. Pe de alta parte, daca Basescu ramane presedinte pina in 2014, dar PDL obtine un esec major in alegeri, nu ii serveste la nimic.
Puternicii de la PD-L au fugit iar din Senat. Senatorii puterii au gasit o noua metoda de a-si impune vointa in sedintele de plen: chiulul organizat.
"Cele sapte intrebari - scrise probabil de domnul Talmacean - sunt intrebari de tip Caragiale, nu au absolut niciun sens de a putea sa indrepte si sa stabileasca o vointa a electoratului.
Demersul doamnei ministru Udrea de a-si impune vointa intr-un astfel de mod, care incalca standardele necesare unui referendum, este o noua amenintare grava asupra democratiei, oricum fragila in Romania.
Iar cand aceasta lipseste cu desavarsire si, mai mult, este dublata de o rea-vointa sistematica, se intampla un paradox: in al cincilea an de apartenenta la UE, Romania e din ce in ce mai departe de realitatea europeana.
De-a lungul formarii natiunilor moderne, istoria nu a dat pana acum alt exemplu, cand vointa unei natiuni sa fie desconsiderata in asemenea masura.
De-a lungul formarii natiunilor moderne, istoria nu a dat pana acum alt exemplu, cand vointa unei natiuni sa fie desconsiderata in asemenea masura.
"Deocamdata USL-ul, socialistii trebuie sa dea dovada ca recunosc un referendum, o vointa nationala a romanilor in ceea ce priveste reducerea numarului de parlamentari si parlament unicameral.
Domnul Traian Basescu incearca sa creeze o uriasa dezordine la nivel national, pentru ca, profitand apoi de nebunia generala, de haosul declansat, sa poata sa-si puna in aplicare toate scamatoriile pe care le socoteste utile pentru a pacali vointa electoratului.
Dar dobandirea, ca activitate, cumul de acte si/sau fapte, este indisolubil legata de persoana care actioneaza si are vointa de a actiona, titular al dreptului de proprietate asupra bunurilor a caror confiscare este in discutie, persoana care se bucura de prezumtia de nevinovatie.
In urma cu doua decenii, indiferent de vointa noastra, ni s-a impus, in diferite forme, inlocuirea productiei interne cu importurile, ceea ce a dus la o dezindustrializare dramatica.
Chiar daca exista vointa politica a lui Traian Basescu, niciuna dintre celelalte institutii ale statului nu functioneaza pentru a o pune in practica.
Luam in seama faptul ca avem un presedinte care ignora, anunta dinainte ca va ignora vointa electoratului si, de asemenea, trebuie spus foarte clar ca USL, care si-a depus de multisor actele la tribunal, a avut niste amanari datorita unor contestatii, s-au rezolvat, dar e termen in 15 august - va fi o alianta politica si electorala perfect legala si in momentul in care ea va castiga alegerile, nu vom mai sta sa vedem daca vrea domnul Basescu sau nu sa recunoasca votul acesta al romanilor", a spus Antonescu.
Ministrul Afacerilor Externe Teodor Baconschi, participant la discutiile de luni de la Beijing, a declarat pentru HotNews.ro ca primul-ministru chinez s-a referit la cinci "principii de implementare" in privinta demararii acestor investitii. Teodor Baconschi: "- In primul rind e vorba de vointa politica.
Ceea ce denota fie o crasa incompetenta la Cotroceni, gestionata de seful statului roman, fie rea-vointa din partea aceluiasi sef de stat, fie un simptom al unei boli, care se numeste mitomanie.
PDL este mobilizat intens, are soldati cuminti si vointa de a face orice ca sa ramana la putere. Chiar daca e cu spatele la zid.
Politicile guvernului sunt dependente de vointa primarilor. Este absurd ca un guvern care este interesat de politici nationale sa raspunda nevoilor primarilor si sa fie santajat de parlamentari care gandesc doar in termenii colegiului.
google-analytics.com